Overslaan naar content

Business Analist

Hybride
 • Roelofarendsveen
€ 5.000 - € 7.150 per maandKwaliteitssystemen & Keuringen

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Business Analist die Naktuinbouw kan helpen om onze processen naar een hoger niveau te tillen? Wil jij bijdragen aan de optimalisatie en digitalisering van onze dienstverlening aan de tuinbouwsector? En ben jij een verbinder die goed kan schakelen met verschillende belanghebbenden in de organisatie? Dan zoeken wij jou voor 32 - 40 uur per week in Roelofarendsveen.


Dit ga je doen

Als Business Analist speel je een sleutelrol in het realiseren van onze ambitie om onze processen te verbeteren en te digitaliseren. Je leidt en adviseert diverse verandertrajecten die nodig zijn om deze ambitie waar te maken. Je zorgt voor een gedegen analyse en een helder projectvoorstel en je begeleidt de implementatie van de veranderingen. Je hebt een goed inzicht in de doelstellingen en behoeften van Naktuinbouw en je weet deze te vertalen naar functionele eisen en hoogwaardige oplossingen. Je werkt aan uitdagende trajecten zoals het vernieuwen van ons klantportaal, het verbeteren van onze informatievoorziening, het invoeren van data gestuurd werken en het toepassen van AI.

Je bent een echte teamspeler die makkelijk contact legt en communiceert met verschillende belanghebbenden in de organisatie. Je weet mensen te enthousiasmeren en te overtuigen voor de veranderingen. Je hebt ervaring met het werken in agile/scrumteams en je kunt complexe processen overzien en structureren.


Wie zijn wij? 

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en te innoveren. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Dit neem je mee
 • Je hebt relevante werkervaring op hbo+/wo niveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring in projectmanagement
 • Je overziet complexe processen en weet goed overzicht te behouden
 • Met jouw sterke analytisch vermogen weet je problemen vlot te doorgronden en op te lossen
 • Ervaringen in werken met agile/scrumteams
 • Op natuurlijke wijze weet je anderen te beïnvloeden en overtuigen
 • Je kunt veranderingen in werkprocessen effectief implementeren


Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen €5.000 en € 7.150 bruto op fulltime basis (40 uur per week) en een eindejaarsuitkering van 5,35%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

 • 75% van jouw pensioenpremie
 • 0,23 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)
 • € 40 - 68 per maand voor thuiswerkkosten
 • tot €33 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering
 • € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen), persoonlijke ontwikkeling of ontspanning
 • Je krijgt een telefoon en laptop voor je werk


Meer weten?

Voor vragen neem je contact op met Peter van Nieuwkoop (Domeinhoofd Kwaliteitssystemen & Keuringen) tel 06 29550609 p.v.nieuwkoop@naktuinbouw.nl

Solliciteer uiterlijk 6 augustus 2024 via de button.

De gesprekken vinden spoedig na de sollicitatie plaats.

Vereisten

-

Hybride
 • Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland
€ 5.000 - € 7.150 per maand
Kwaliteitssystemen & Keuringen

of