Overslaan naar content

Medewerker Huishoudelijke Dienst

Roelofarendsveen€ 14,87 - € 17,49 per uurFinanciën, Control en Facilitair

Functieomschrijving

Als medewerker Huishoudelijke Dienst verricht je schoonmaakwerkzaamheden op de diverse locaties van Naktuinbouw in Roelofarendsveen. Daarnaast zorg je ook voor het schoonhouden van het woonhuis en laboratoriums van Naktuinbouw. Je werkt in de avond. De avonden zijn in overleg.


Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Facilitaire Zaken ondersteunt de gehele organisatie op gebied van huisvesting, diensten en middelen. Team Huishoudelijke Dienst is onderdeel van Facilitaire Zaken. Het is een team van 10 medewerkers die schoonmaakwerkzaamheden verzorgen.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante functie aan in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering.

De uurlonen zijn tussen :

14,87 en 17,49 exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering en

16,86 en 19,83 inclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Verder hebben we interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een gunstige pensioenregeling, zes weken aan vakantiedagen, reiskostenregeling, een aanvullende ziektekostenvergoeding, toegang tot gratis online cursussen en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.


Meer weten?

Voor vragen en belangstelling voor deze vacature kun je contact opnemen met Ellen Adriaansen, e.adriaansen@naktuinbouw.nl of 06 21 50 97 93.

Solliciteer via de button.


Vereisten

Wie komt hiervoor in aanmerking?

Wij zoeken een enthousiaste, accurate medewerker die onder tijdsdruk kan werken. Je hebt daarnaast een gevoel voor hygiëne en een flexibele instelling. Ervaring met schoonmaakwerkzaamheden is een pré.

Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland
€ 14,87 - € 17,49 per uur
Financiën, Control en Facilitair

of