Overslaan naar content

Tuinbouw toppers gezocht

Op locatie
  • Roelofarendsveen
Identiteit en Rassenonderzoek

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame vakantiebaan in de tuinbouw? 
Wil jij werken in een gezellig team, waar je veel nieuwe dingen kunt leren en ervaring kunt opdoen? Dan is dit je kans! Wij zijn een tuinbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van bloemen, planten en groenten. Wij zoeken enthousiaste scholieren die ons willen helpen met de verzorging van onze gewassen. Je werkt in een moderne kas of op de proeftuin, waar je gebruik maakt van de nieuwste technieken en apparatuur. Je krijgt een goed salaris, flexibele werktijden en een leuke werksfeer.

Wie zijn wij?
Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezond plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. En zo leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Wie ben jij? 

  • Je hebt geen ervaring nodig, want wij leren je alles wat je moet weten
  • Je hebt een positieve instelling en een goede werkmentaliteit
  • Je wil graag meer ervaring opdoen in de sector
  • Je bent minimaal 15 jaar


Dit bieden wij jou
Je kunt bij ons aan de slag tussen 1 april en 1 september 2024. We betalen deze bruto uurlonen uit en daar bovenop vakantietoeslag, eindejaarsuitkering en verlof uit per gewerkt uur.


Ben je geïnteresseerd? 

Voor vragen neem je contact op met Peter van Noort (Teeltmanager) via p.v.noort@naktuinbouw.nl of bel (06) 46713146. Je kunt op deze vacature reageren via onderstaande knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. We hopen je snel te zien bij Naktuinbouw!

Vereisten

-

Op locatie
  • Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland
Identiteit en Rassenonderzoek

of