Overslaan naar content

Unitmanager Bedrijfserkenningen

Hybride
 • Roelofarendsveen
€ 5.000 - € 7.150 per maandKwaliteitssystemen & Keuringen

Functieomschrijving

Wegens een vrijgekomen functie zoeken wij een professionele en gedreven unitmanager voor 32-40 uur per week in Roelofarendsveen.


Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector en vervult een maatschappelijk relevante rol door het bevorderen en bewaken van kwaliteit & gezondheid van teeltmateriaal. De Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top. Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het teeltmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten. Voor hun klanten onderzoeken zij rassen, keuren en inspecteren teeltmateriaal en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen de tuinbouwondernemers hun teeltmateriaal over de hele wereld verhandelen.


Over de unit Bedrijfserkenningen

Als unitmanager Bedrijfserkenning geef jij invulling aan onze ambitie het toezicht op bedrijven steeds meer in vullen door middel van erkenningssystemen. Hierbij worden bedrijven geautoriseerd dat bedrijfseigen waarnemingen of toetsresultaten gebruikt mogen worden om aan de eisen te doen die betrekking hebben op de identiteit, kwaliteit en gezondheid van teeltmateriaal.

Het toezicht hierop vindt plaats via het uitvoeren van periodieke audits, gebaseerd op daarvoor ontwikkelde reglementen. Deze dienstverlening wordt uitgevoerd aan bedrijven die wereldwijd gevestigd zijn.


Dit ga je doen

Je geeft leiding aan de unit Bedrijfserkenningen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en vernieuwen van erkenningssystemen. Als unitmanager speel je een prominente rol in het krachtenveld van NVWA (wet- en regelgeving), bedrijven (gebruikers van erkenningssystemen) en Naktuinbouw. Met jouw kennis en ervaring ben jij staat dat het gebruik van erkenningssystemen extern als volwaardig instrument voor markttoegang van teeltmateriaal beschouwd gaat worden. Dit vraagt ook binnen Naktuinbouw aanpassingen, waarbij jij een grote verantwoordelijkheid hebt deze te realiseren. Je kunt goed schakelen tussen tactisch, operationeel en strategisch niveau. Je bent personeelsverantwoordelijk voor 8 personen en functioneel werk je met veel andere Naktuinbouw-collega’s. Je draagt zorg voor een soepel draaiend team waarbij gewerkt wordt vanuit het principe van ‘zelforganisatie’’.


Dit neem je mee
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen en borgen van kwaliteits- en erkenningssystemen;
 • Als ervaren manager ben je in staat veranderingen te realiseren en medewerkers hierin mee te nemen;
 • Je hebt het vermogen om een prettige werksfeer te creëren, waarin medewerkers verantwoordelijkheid nemen en zich kunnen ontplooien;
 • Je hebt een sterke drive om resultaten te boeken;
 • Je overziet complexe processen en kunt deze vakkundig managen;
 • Je vertaalt strategisch/tactisch beleid naar operationele activiteiten;
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en relevante werkervaring; en
 • Je hebt een sterke affiniteit met de tuinbouwsector.


Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen €5.000 tot €7.150 bruto op fulltime basis (40 uur per week) en een eindejaarsuitkering van 5,35%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

 • 75% van jouw pensioenpremie
 • 0,23 cent per km voor je reiskosten (max 60km per dag)
 • € 40 - 68 per maand voor thuiswerkkosten
 • tot €33 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering
 • € 260 per jaar voor sport (artikelen/abonnementen), persoonlijke ontwikkeling of ontspanning
 • Je krijgt een bedrijfsauto, telefoon en laptop tot je beschikking.


Meer weten?

Voor vragen neem je contact op met Peter van Nieuwkoop (Domeinhoofd keuringen) tel 06 29550609 p.v.nieuwkoop@naktuinbouw.nl

Je kunt tot en met 28 juni op deze vacature reageren.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Bij ontvangst van voldoende beschikbare kandidaten plannen wij selectiegesprekken in.

Vereisten

-

Hybride
 • Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland
€ 5.000 - € 7.150 per maand
Kwaliteitssystemen & Keuringen

of