Overslaan naar content

Over ons

Bekijk onze bedrijfsfilm

Naktuinbouw beoordeelt de identiteit, kwaliteit en gezondheid van teeltmateriaal. Dit doen wij met onderzoek, keuringen en toetsen. 

De Nederlandse tuinbouw staat wereldwijd aan de top Binnen- en buitenland roemt ons land om de kwaliteit van het zaad- en plantmateriaal. Tuinbouwondernemers zorgen voor nieuwe rassen en voor betrouwbaar en gezond teeltmateriaal zoals zaden, stekken en jonge planten. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren zaad- en plantmateriaal en toetsen op ziekten en plagen Hierdoor kunnen de tuinbouwondernemers hun plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Samen met bedrijven, organisaties en overheden - nationaal en internationaal - delen wij kennis om te leren en innoveren. Goed, gezond en betrouwbaar teeltmateriaal van hoge kwaliteit en geschikte rassen voor tuinbouwondernemers waar ook ter wereld. Daar gaan wij voor! 

Met plezier langer gezond en deskundig werken. Dat is de doelstelling van ons duurzaam personeelsbeleid.

Naktuinbouw creëert hiervoor een omgeving om je veilig, fit en thuis te voelen. Een omgeving waarin je geïnspireerd bent je te ontwikkelen. En waar je betrokken blijft bij de doelstellingen van Naktuinbouw. 

Openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en eigen ontwikkeling vinden wij bij Naktuinbouw belangrijk. Wij zijn een sociale organisatie met persoonlijke aandacht voor de medewerkers. Wij willen dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. 

In het Gedragskompas legden we onder andere vast hoe wij met elkaar omgaan.  

Arbeidsvoorwaarden

Je wilt natuurlijk graag weten wat de voorwaarden zijn als je bij Naktuinbouw komt te werken. Klik op de knop en open een pdf met onze arbeidsvoorwaarden.