Overslaan naar content

Senior Communicatieadviseur, 32 uur, hybride

Hybride
 • Roelofarendsveen
€ 3.800 - € 5.460 per maandPersoneel & Bedrijfsvoering

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur werk je aan (strategische) communicatieplannen en projecten. Je bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Dat doe je deels zelf en deels samen met de collega's uit het team of anderen in de organisatie. Je begrijpt goed wat er speelt binnen Naktuinbouw en in onze directe omgeving. Je gaat ook aan de slag met de communicatie over de interne veranderingen. Je zoekt daarvoor actief de verbinding. Je adviseert het management gevraagd en ongevraagd over vraagstukken en projecten. Je analyseert communicatiegegevens en stelt rapportages en adviezen op. Je bewaakt de communicatieprocedures, zoals bijvoorbeeld onze huisstijl. Kortom, een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is.


Wie zijn wij?

Naktuinbouw is de kwaliteitsdienst voor de tuinbouwsector. Wij onderzoeken rassen, keuren en inspecteren plantmateriaal in opdracht van de overheid en toetsen op ziekten en plagen. Hierdoor kunnen tuinbouwondernemers hun gezonde plantmateriaal over de hele wereld verhandelen. Op die manier leveren wij samen een bijdrage aan wereldwijde voedselvoorziening.

Naktuinbouw is een financieel gezonde werkgever en heeft oog voor duurzaam en milieubewust werken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis, gezien en gewaardeerd voelt. Iedereen krijgt goede kansen om zich te ontwikkelen. Werken in divers samengestelde teams verruimt ons denken en maakt ons werk effectiever en leuker. We nodigen iedereen met interesse uit te solliciteren. Diversiteit maakt onze organisatie rijker!

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal een hbo-diploma en enige jaren werkervaring op BNP4-niveau (beroepsniveauprofiel Logeion).
 • Jouw kennis en vaardigheden van de Nederlandse en Engelse taal zijn van hoog niveau, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt uitstekende sociale, communicatieve, redactionele en presentatievaardigheden.
 • Je kent de laatste ontwikkelingen op communicatiegebied.
 • Je bent een specialist op gebied van communicatiemogelijkheden, -instrumenten en -methoden.
 • Verder ben je klantgericht, organisatiesensitief, overtuigend en resultaatgericht.
 • Deze vacature wordt gelijktijdig zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid van kandidaten genieten interne kandidaten de voorkeur

Dit bieden wij jou

Wij bieden jou maatschappelijk betekenisvol werk in een ambitieuze organisatie. Daar hoort vanzelfsprekend een passende waardering bij. Je verdient tussen € 3.800,- en € 5.460,- bruto. Dit bij een 40-urige werkweek. En een eindejaarsuitkering van 5,35%. Je krijgt jaarlijks zes weken vakantie.

Je krijgt een telefoon en laptop voor je werk en bijkomende kosten kun je declareren.

Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen, opleidingen te volgen en je toekomstperspectief te verbeteren. Zo heb je onbeperkt toegang tot e-learnings gericht op persoonlijke ontwikkeling. Gezond en vitaal blijven en werken met plezier vinden wij belangrijk. We vergoeden:

 • 75% van jouw pensioenpremie
 • 0,23 cent per kilometer voor je reiskosten (maximaal 60 kilometer per dag)
 • € 40 - € 68 per maand voor thuiswerkkosten
 • tot € 33 per maand voor jouw aanvullende zorgverzekering
 • € 260 per jaar voor sport (artikelen / abonnementen) en persoonlijke ontwikkeling

Het gaat om een hybride-functie, waarbij je ongeveer de helft van de tijd op locatie werkt.


Meer weten?

Bekijk onze bedrijfsvideo's. Voor vragen neem je contact op met Alfred Klaver, manager Communicatie en Opleidingen tel. (06) 29 55 06 42.


Enthousiast?

Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Communicatieadviseur. Solliciteer via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. De vacature staat open tot we een match hebben. Hopelijk ben jij die match! We kijken uit naar je reactie.

Vereisten

-

Hybride
 • Roelofarendsveen, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.800 - € 5.460 per maand
Personeel & Bedrijfsvoering

of